DET GODE LIV

I Myllarsmarka

Myllarsmarka er Egersunds nye flotte boligområde med beliggenhet mellom Rundevoll og Lygre. Tomtene ligger på toppen av Myllarsmarka og selges etter «første mann til mølla» prinsippet.

Ring oss eller meld din interesse allerede i dag for å sikre deg tomt i Myllarsmarka.

KORT VEI TIL DET MESTE

Opplev det flotte landskapet som vil bli en del av hjemmet ditt. Myllarsmarka blir opparbeidet med gang og sykkelstier, lekeplasser og grønne soner.

Det er gåavstand til Rundevoll skole og flere barnehager. I gåavstand finner du også Årstaddalen handelsområde med flere butikker innen dagligvare, møbel, bygg og legesenter.

Egersund sentrum ligger kun fem minutter unna med bil og femten minutter unna med sykkel. Her finner du alt det du trenger av butikker, offentlige tilbud, koselige kaféer og smakfulle restauranter.

Det er også gode buss- og togforbindelser her
– enten du skal sørover til Kristiansand eller nordover til Stavanger.

Myllarsmarka har en god blanding av det meste fra naturens side. Området byr på vakker ord, utsikt over Nordsjøen med holmer, fyr og skjær, frodig skog og fjell og knauser. Her har du fantastiske turterreng rett utenfor døren hvor du enten kan ta bena fatt eller bruke sykkelen.

10 minutter unna med bil finner du Hestnes turrute, som ble kåret til Rogalands beste turrute i 2018. Ruten har ere interessante utsiktspunkter, hvor du kan se ut mot havgapet eller nyte medbrakt mat under trekronene i en stille vik.

Myllarsmarka er en sjelden perle som ligger landlig og naturskjønt til, med kort avstand til Egersund sentrum. Nærhet til ord og sjø gir gode muligheter for båtliv, fisking og bading. Om barna får nok av bading for dagen, er det også nok av lekeplasser hvor de minste kan leke og boltre seg.

Avstander

Rundevoll barneskole: 200 m
Lykkeliten barnehage: 250 m
Varden andelsbarnehage: 200 m
Kiellanskogen FUS barnehage: 500 m
Rundevoll barnehage: 900 m
Dalane VGS: 4,7 km
Dagligvare: 950 m

Togstasjon: 3,9 km
Bibliotek: 2,8 km
Sentrum: 2,8 km
Idrettsbane: 1,9 km
Svømmehall: 1,9 km
Turområde: 200 m
Havkanten: 300 m